6084
img1

Finalisti: AnđeliNE

Da se razumemo pored toga što ove devojke nesporno fantastično izgledaju, one su fenomenalne pevačice i bend koji se pre svega izdvaja po kvalitetnom pevanju i nastupima. Ovaj bend je kao i "9 Control" napravljen u samoj emisiji, ali funkcioniše kao pravi bend koji već dugo postoji, što i devojke same kažu. Da im ponudimo, verujemo da ne bi više same nastupale u ovoj emisji.

 

 

Ovaj bend čine Monika (20), Marija (22) i Katarina (21). To je bila prvobitna postavka, a zatim im je dodata Milica Lojić koju je Željko izbacio u Bootcampu, a Tonči je pridodao Anđelinama. Devojke su je prihvatile i zajedno su nastupale u JH, kada su pevale pesmu "Crazy in love" 50 Shades of Gray verziju - i "pokidale" i prošle dalje. Međutim u live-u su se pojavile bez Milice, na razočarenje mnogih. Iako smo i u samoj emisji objasnili ponovićemo za one koji su propustili - Milica je odustala,, jer se posvetila nekim drugim prioritetima kao što je škola, a devojke su je mnogo pozdravile i rekle da im nedostaje.

 

 

Ove mlade devojke lepih glasova u slobodno vreme uživaju i u knjiženosti, pisanju, plesu, za Katarinu znamo i u utakmicama Zvezde :) Vredno, dve od tri rade i kao konobarice.

 

U prvom live-u su se sa Infinitas borile u "Pesmi spasa" i prošle dalje. Jedva čekamo da vidimo šta nam dalje spremaju.

Ostale vesti