19619
img1

LIVE 2 i 3: Takmičari pevaju pesme Eurosonga!

Kao što znate, večeras u 21h časova u celom regionu gledaće se X Factor Adria najveći regionalni muzički show! PRVA, RTL, RTRS, Sitel i Federalna televizija će zajedno pratiti naše takmičare koji večeras izvode pesme Eurosonga!

 

 

Ali to nije kraj! I sutra - ponedeljak 25.5.2015. - očekujte još jedan #LIVE! Osmoro kandidata nastupaće večeras, a preostalih sedmoro sutra... Pored toga vraćaju nam se i takmičari - Adnan i Tarik, Milan Bukilić, Bobi Mojsovski i bend "Highway Trio".

 

 

Sinoć se završilo Eurosong takmičenje 2015. godine i pobednik istog je Mans Zelmerlow, Švedska! On je ujedno i bio gost našeg prvog live-a zbog čega nam je velika čast. Željko Joksimović koji je jedan od mentora i članova žirija je takođe učestvovao i sam u ovom takmičenju, i pisao kompozije za ostale takmičare iz regiona. "Evrosong je vrlo aktuelan ovih dana i drago mi je što ćemo imati priliku da vidimo kandidate kako interpretiraju hitove najvećeg evropskog takmičenja. Od svojih kandidatkinja očekujem maksimalnu posvećenost u pripremama za novi live. Moja preporuka je da gledaju evrovizijske nastupe kako bi videle šarenolikost interpretacija, ali da svakako ostave svoj pečat. Verujem da je ponuđena tema poseban izazov za takmičare da daju maksimum" - rekao je Željko Joksimović.

 

 

Aleksandra Kovač je rekla da se njena grupa ozbiljno pripremila za Eurosong live-ove! Ona kaže da joj je rad sa mladim ljudima veliki užitak, a da će nam njihovi nastupi izmamiti osmehe na lica.

 

 

Da ne dužimo, ostalo je još malo vremena do 21h kada ćemo se susreti sa novom live emisijom X Factor Adria! Vidimo se!

Ostale vesti