8743

Eurosong Live 1

Sinoć smo gledali prvih osam finalista koji su pevali Eurosong pesme. Večeras u 21h gledamo preostalih sedam takmičara. 

 


Nažalost, sinoć je neko morao da ispadne i oprostili smo se (na razočarenje mnogih) od fenomenalnog Nikole Marjanovića. On se borio za prolazak sa Milanom Bukilićem, i oboje su otpevali odlično pesme spasa, ali je preovladalo to što je Nikola već prilično formiran muzičar. Nikola je pohvalio Milana i čestitao mu na prolazu. Mi Nikoli želimo puno sreće, uspeha, da snima albume, pravi koncerte itd.

 

 

Pesma koja je otvorila sinoćni live bila je "Lane moje" sa kojom je Željko Joksimović nastupao na Evroviziji 2004. godine. Nakon toga počelo je takmičenje. 

 

 

Jedan od najvećih aplauza definitivno je dobio "9 Control", dok su i ostali takmičari ispunili očekivanja. Jelena Đurić je odmah po završetku izvedbe pesme "Nebo" dobila pohvalu od same Nine Badrić i na Facebook-u i na Twitter-u :) Još čekamo da Kaliopi kaže nešto za Davidovu interpretaciju pesme "Crno i belo".

 

 

Gosti koji su nam poznati iz prve sezone i koji su nas sinoć zabavili bili su: Roma Sijam! Hvala im što su bili naši gosti i zabavljali nas dok smo čekali da saznamo ko ide dalje, a ko nažalost ide kući.

 

 

Večeras u 21h gledaćemo i slušati preostalih 7 takmičara, čeka nas novi gost, pripremite se da sačuvate svog favorita jer ste VI ti koji odlučuju. Poslednjih dvoje koji pevaju pesme spasa su oni sa najmanjim brojem glasova. Ne dozvolite da to bude vaš favorit. Gledamo se! :*

Ostale vesti