5412
img1

Tonči: “Svaki rastanak je emotivan! "

Završena je još jedna epizoda popularnog regionalnog takmičenja X Factor Adria! Nakon sjajnih interpretacija Bobija Mojsovskog, benda Highway trio, Ive Ćurić, Ilije Mihailović, Anđelina i Amela Ćurića koji su nam ovoga puta, zahvaljujući kreativnim scenskim nastupima, dočarali najveće evrovizijske hitove, došao je red i na rezultate!

 

 

Dva takmičara sa najmanjim brojem glasova, kao i uvek, idu u duel, a publika je odlučila da to ponovo budu zavodljive Tončijeve Anđeline i šesnaestogodišnji Ilija Mihailović, štićenik Aleksandre Kovač. Prvi je “pesmu spasa” otpevao Ilija, potom su usledile i Anđeline. U ovoj emisiji  prvi put glasanje sudija nije dalo konačan ishod, te je nakon nerešenog rezultata, konačnu odluku dala publika - Anđeline, sa manjim projem glasova publike napuštaju takmičenje!

 

 

Kako saznajemo, Tonči Huljić je bio razočaran odlukom publike, ali je posle emisije prokomentarisao da bi voleo da ponovo vidi ove lepe mlade dame u X Faktoru, ali kao soliste:  “''Žao mi je što su ''Anđeline'' ispale, svaki rastanak je emotivan. Eto, ja imam i najbolje kandidate i, ne mogu reći najgore jer tu publika odlučuje, nego oni koji ispadnu – ovoga puta to su Anđeline. Ja im želim svu sreću i što da ne, da se sledeće godine sve prijave i prođu kao solisti.''

 

 

Marija, Katarina i Monika bile su u suzama, posebno Marija koja je, kako saznajemo, bila u veoma dobrim odnosima sa momcima iz benda 9Control, pa joj ispadanje iz takmičenja teško palo. “Osećamo se loše i jako tužno. Žao nam je što smo ispale jer smo svi bili kao jedna velika porodica i sada ne znamo šta ćemo raditi svakog dana bez te atmosfere. Ceo projekat nam mnogo znači jer su Katarina i Monika napravile prve muzičke korake, dok sam se ja prvi put oprobala kao član grupe.'' – rekla je uplakana Marija.

 

 

Njena drugarica iz grupe Katarina je kratko prokomentarisala:  ''Imala sam osećaj da nam je ovo poslednji nastup u ''X faktoru'' i zato sam uživala u svakom trenutku na sceni i celoj atmosferi. Mislim da bismo ispale čak i da smo savršeno pevale npr. pesmu Vitni Hjuston jer smo i prethodne nedelje pevale pesmu spasa, a mišljenje publike se ne menja tako lako."

 

 

Sa druge strane, mladi Ilija je prošao u dalji tok takmičenja, ali ni njemu nije bilo svejedno što su baš Andjeline ispale: “Jako mi je teško što su ispale ''Anđeline'', pogotovo što mislim da su u pesmi spasa bile bolje. Nije lep osećaj kada se boriš za opstanak u takmičenju. Hvala publici što je glasala za mene. Mogu samo da kažem da ću sigurno opravdati poverenje koje mi je dato!”

Ostale vesti