62771
img1

I članovi žirija su...

Konačno je došao odgovor na pitanje koje ste nam postavljali od prvog trenutka kada ste čuli da će početi nova sezona X factor Adrie (pored onog da želite vidite One direction i da li su prošle prijave :D ) - na pitanje KO JE OVOGODIŠNJI ŽIRI?!

Ovogodišnji žiri čine kao i obično 4 člana, kompetentna da sede na čuvenim X factor stolicama, da doprinesu takičarima kao njihovi mentori, da doprinesu emisiji svojim šarmom i sopstvenim X factorom. Pred njima je težak, ali iskren i lep zadatak, da pronađu novi X factor iz čak 5 zemalja - Srbija, Hrvatska, Makedonija, BiH, Crna Gora. Teško? Ooo da.

Dame imaju prednost, pa vam otkrivamo jedinu damu ovogodišnjeg X factora! Muzikom se bavila od malih nogu, a njena sestra je bila u žiriju prošle godine...Ona je Aleksandra Kovač!

Predstavljamo vam drugog člana žirija koji mislimo da vam je od nekud poznat...Željko Joksimović ponovo sa nama da unese malo žara!

Zatim vam predstavljamo čoveka neverovatnog glasa (i prepoznatljivog stila), koji postoji jako dugo na muzičkoj sceni regiona - fenomenalnog Massima Savića!

I na kraju, last but not least - Tonči Huljić! Tonči ima iskustvo kao žiri, a o tome kolika je on muzička legenda, verujemo da znate sami!

Eto, možete da odahnete, sada kada znate ko je žiri i da u iščekivanju sačekate prvu epizodu kada ćete videti kakav je ko... Do tada možete samo da nagađate ;)

Ostale vesti