9870
img1

LIVE 4 i 5: „SVA LICA LJUBAVI“

Finalisti pevaju najlepše ljubavne pesme! Popularno pevačko takmičenje „X Factor Adria“ se zahuktava! Sjajni kandidati iz nedelje u nedelju svojim interpretacijama oduševljavaju zahtevne sudije, ali i publiku širom regiona!  Ove nedelje i ponedeljka od 21h uživaćemo u najlepšim ljubavnim pesmama, a kako saznajemo, očekuju nas zanimljive i veoma zahtevne koreografije. U tematskoj večeri simboličnog naziva „Sva lica ljubavi“ predstaviće se i fantastična Jelena Đurić čije pevanje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

„Pesma koju ću pevati poklapa se sa temom ‘’Sva lica ljubavi’’, govori o toleranciji i veoma je kompleksna - oštrog je karaktera i ima jaku emociju. Pripremamo jedinstven pevačko scenski užitak!” – ističe Jelena.

 

 

Njena koleginica, šarmantna finalistkinja Katarina Nina Simić koju smo navikli da gledamo u smelim odevnim kombinacijama predstaviće se moćnom baladom domaćeg autora. “Odabrali smo emotivnu pesmu koja u meni budi jake emocije I verujem da će publika to osetiti! Jedva čekam svoj nastup!” – rekla je seksipilna “babica” iz Mladenovca.

 

 

Mladi Ilija Mihailović, takođe, vredno priprema svoj nastup: “’S obzirom da sam prošli put završio u “pesmi spasa”, ovog puta ću pevati svoju omiljenu pesmu, pa verujem da će se moj nastup dopasti publici! – naglašava talentovani šesnaestogodišnjak.

 

 

Mentori Tonči, Aleksandra, Željko i Massimo odabrali su najlepše ljubavne pesme za svoje kandidate: u nedelju ćemo videti sedam finalista, dok nas isti broj očekuje i u narenoj večeri, u ponedeljak od 21h.  Ove nedelje gledaćemo prvi put i takmičarku Danijelu Večerinović koja se zahvaljujući glasovima takmičara vratila u ravnopravnu borbu za pobedu! Podsećamo, u svakoj epizodi  po jedan finalista napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite!

Ostale vesti