3343
img1

Regionalna premijera i Magazin!

U novoj epizodi popularnog regionalnog takmičenja “X Factor Adria” koja je na programu večeras od 21h uživaćemo u najlepšim ljubavnim pesmama u okviru tematske večeri “Sva lica ljubavi” , a čeka nas i specijalno iznenađenje: regionalna premijera novog Massimovog spota!

 

 

Radislav Jovanov Gonzo koji je već režirao puno Massimovih spotova je i ovaj puta bio na visini zadatka, kao i ceo tim na snimanju. I pre se događalo da  po otvaranju nekog novog važnog prostora imaju privilegiju prvi snimati u istima. Tako su i ovog puta dobili dozvolu da snimaju u novoj Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Gonzo je kao redatelj, po Massimovom mišljenju, najbolji u odabiru lokacija u kojima se snimaju spotovi i dobro je znao zašto ulazi u visoko estetizirane moderne prostore  Muzičke akademije.

 

“Veseli me što upravo u X Factoru cela regija u istom trenutku ima prilike premijerno videti kadrove spota za moju, nakon dugo vremena očekivanu, brzu pesmu. Kladim se na nas je proizašla iz predivne saradnje sa sarajevskim autorom Amilom Lojom i genijalnim producentom Nikšom Bratošom.” – rekao je Massimo.

 

 

Pored Massima, drugi specijalni gost u večerašnjoj emisiji biće grupa Magazin koja će predstaviti pesmu "Doktore", autorskog para Tončija i Vjekoslave Huljić. Podsetimo, prošle godine ova popularna grupa  objavila je album "Mislim pozitivno!" na kojem se nalaze sve pesme koje je otpevala Andrea Šušnjara otkako je postala pevačica grupe Magazin. “Veselimo se nastupu u svetski popularnom formatu kakav je X Faktor. Verujemo da će publika uživati!” – kažu članovi poznate grupe. 

Ostale vesti