5904

LIVE: "Sva lica ljubavi"

U nedelju i ponedeljak u 21h gledali smo 4. i 5. LIVE pod nazivom "Sva lica ljubavi". Tema ljubav definitivno nikoga nije ostavila ravnodušnim jer smo čuli fenomenalne pesme izvođača kao što su Toše Proeski, Marija Šerifovič, One Direction, Justin Timberlake, Željko Joksimović i mnogi drugi. Takođe i u ovim epizodama je neko morao da ispadne, a pored toga dogodilo se mnoooogoooo iznenađenja.

 

 

Za početak, svima će nam iz live-a u live biti sve teže jer su ostali stvarno fantastični finalisti. Očekujte da ćemo sada gledati u pesmama spasa dvoje veoma kvalitetnih ljudi i da nećemo znati ko treba da ispadne. Tako su nas u ovom live-u "Sva lica ljubavi" napustile dve talentovane i divne dame Jelena Đurić i Danijela Večerinović. Obe takmičarke su iz Massimove grupe, i znamo da vam je bilo teško što su nas baš one napustile, ali nažalost tako to ide.

 

 

Srećna okolnost je da je jedno od iznenađenja upravo to da će naši finalisti pevati na koncertu Robbia Williamsa! Upravo tog 17. juna na Ušću u pratnji eXit Factor benda! I među finalistima će biti i Jelena i Danijela! Tako da tada ih možete videti ponovo i to uživo!

 

 

Pored toga saznali smo konačno i ko je gost SUPERFINALA koje se održava 21. juna u Kombank Areni! U pitanju je pobednik britanskog X Factora, svetski poznat - James Arthur

 

 

Takođe, ove dve emisije zabavljali su nas i različiti fantastični gosti poput grupe SARS, grupe Magazin, Elene Risteske, a čuli smo i premijerno novu pesmu našeg uvaženog člana žirija Massima Savića!

 

 

Što se ostalih takmičara tiče šta reći niko nije razočarao - Amel je bio fenomenalan kao i uvek, ostao je jedan jedini Massimov, ali jak predstavnik! Aleksandrini momci su bili na visini zadatka iako su se par puta zbog jake konkurencije našli u duelima. Željkove devojke Iva i Magdalena pefektne kao i uvek, Nina konačno na visini zadatka - zdrava i raspevana! I da ne zaboravimo Tončijeve grupe za koje ne znamo ko ima više fanova, ali smo sigurni da je najbolja stvar koja nam se desila jeste da su se Adnan i Tarik vratili!

 

 

Bližimo se superfinalu, velikim događajima, čeka nas još gostiju i još iznenađenja, tako da budite uz nas i vaše favorite i sledeći nedelju i ponedeljak u 21h! :)

Ostale vesti