14996

PREMIJERA PRVOG SINGLA JELENE ŽNIDARIĆ

Jelena Žnidarić, novo lice regionalne muzičke scene predstavlja svoj prvi singl, pesmu "Živa sam" koju je komponovala Aleksandra Kovač, dok muzičku produkciju potpisuje jedan od najznačajnijih muzičkih producenata rok i pop muzike u regionu, Roman Goršek. Mastering je radio svetski poznat Tom Kojn iz američkog Sterling Saund studija, koji je masterizovao albume Sem Smita, Tejlor Svift, Ariane Grande, Adel i Bijonse!
Video spot je uradila Aleksandrina i Romanova produkcijska kuća RAprodukcija, poznata po produkciji svih Aleksandrinih spotova i turneja, kao i mnogih reklama i marketing kampanja. Spot je režirao Dimitrije Joković, dok je kuriozitet da je ovo jedan od prvih spotova u regionu sniman Red kamerom u 5K rezoluciji, sto ga stavlja u red vrhunskih svetskih spotova i filmova snimanih na ovaj način.
Priča o Aleksandri i Jeleni dokazuje da je sve moguće i da se snovi ostvaruju!. Jelena je kao učesnik regionalnog muzičkog takmičenja X Factor Adria, napustila takmičenje u fazi Boot camp-a . Tada je Aleksandra Jeleni javno obećala pesmu i punu podršku. Obećanje je ispunila i nakon nedelju dana Jelena je bila u Beogradu, u Aleksandrinom studiju, gde je snimala svoj prvi singl. Usledilo je i snimanje video spota na fantastičnim lokacijama prirode van Beograda, kao i u filmskom studiju, a snimanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi, smehu, jedenju čokolade, ali i ozbiljnom radu! 
 
 

Ostale vesti