8983
img1

X Factor Adria: Tematsko veče “MOJ IZBOR“

I ove nedelje i ponedeljka od 21h na Prvoj uživaćemo u vrhunskim interpretacijama finalista najpopularnijeg pevačkog šou programa u regionu X Factor Adria. Finale je sve bliže, kandidati vredno pripremaju nastupe zajedno sa svojim mentorima, a ove nedelje i ponedeljka slušaćemo omiljene pesme po izboru finalista! Ovonedeljna tema „Moj izbor“ bila je veoma inspirativna za takmičare, budući da će se svako predstaviti svojom omiljenom pesmom.

 „Mnogo nam se sviđa ovonedeljna tema. Izabrala sam jednu zavodljivu kompoziciju koja mi se privatno jako dopada. Želim pokazati I drugu stranu mene koja nije samo u baladama. Ova pesma je dosta sexy i takav je i aranžman.” – kaže Iva Ćurić, dok je Bobi Mojsovski odabrao pesmu na makedonskom jeziku: “Pevao sam pesme na engleskom, srpsko-hrvatskom, sada mislim da je pravo vreme da pevam neku pesmu na makedonskom jeziku. Jedva sam čekao ovaj trenutak - da pevam pesmu po sopstvenom izboru, daću sve od sebe da prođem u dalji tok takmičenja!”

Momci iz grupe 9Control pripremaju svetski nastup: “Pevaćemo zanimljiv mix dva svetska hita koja privatno obožavamo da slušamo! Kao I do sada očekujte eksploziju na sceni!”.  

Ostale vesti