24089
img1

Voditelji nove sezone X factora su...

Mislimo da će ovogodišnji voditelji posebno da vam se svide. Izbor dobrih voditelja je presudan da bi jedan show bio uspešan i mi mislimo da smo našli trio koji će da zasija i da nas vodi kroz ovu sezonu tako da nam zabavno, dramatčno, da prođemo i kroz suze i smeh i da osetimo nešto.

A sada da ih predstavimo:

Ona nam je poznata u ulozi voditelja. Šarmantna, nasmejana i harizmatična - Antonija Blaće! Antonija nam je poznata još od kad je vodila Velikog brata, a sada ćemo je još bolje upoznati, kada u kombinaciji sa druga dva voditelja napravi spektakl.

Sa njom rame uz rame će da stoji momak kome ni jedna žena ne može odoleti! Po profesiji glumac, sada u ulozi voditelja - Aleksandar Radojičić! Znamo da je odličan glumac voleli smo da ga gledamo i na filmu i u pozorištu, a sad nas zanima kako će se snaći u ulozi voditelja. Ženska populacija može biti sigurna da neće ostati ravnodušna.


Ono što upotpunjuje da ova sezona bude idealna, treći voditelj, šarmantna dama je Snežana Velkov! Ona je odlično vodila i prošlu sezonu! Sa njom smo kao gledaoci mogli u potpunosti da osetimo celokupnu atmosferu showa, jer je ona bila baš ta koja je imala najviše dodira sa takmičarima!

Juče smo vas obradovali otkrivši vam žiri, danas voditelje, tako da stay tuned...

Tek smo počeli wink

Ostale vesti