10582
img1

LIVE: MOJ IZBOR (video galerija)

Jedno je sigurno - ovo su bili najnapetiji live-ovi do sada! Prošli smo kroz suze radosnice, tužne suze, osmehe, iznenađenja, fantastične goste i na korak smo od polufinala! I na dva koraka od SUPERFINALA koje nas očekuje 21. juna u Kombank Areni gde je specijalni gost veličanstveni James Arthur!

 

 

Ove nedelje tema je bila "Moj izbor" i takmičari su pevali pesme koje najviše vole. Neki su, kako bi žiri rekao, igrali na sigurnu kartu i pevali ono što im leži. Naprimer Bobi je pevao pesmu Tošeta Proeskog "Po tebe" i to je bez premca bilo savršeno izvedeno. Zato su naprimer Adnan i Tarik odardili nešto sasvim drugačije - pesmu Mirror gde smo prvi put čuli obojicu da repuju! Doduše njihov nastup žiri je proglasio najlošijim do sada, naravno njihovi verni fanovi su poslali gomilu poruka i sada Tarik i Adnan imaju još jednu priliku da "pokidaju" i nađu se u Superfinalu!

 

 

Veče je svakako bilo jako dramatično, pa zato pređimo na stvar. Ovaj put u prvom delu live-a nije ispao niko, ali zato u drugom delu koji smo gledali sinoć ispalo je čak četvoro kandidata. Znamo da vam je teško i nama je. Ali ko god da je ispao bili bismo ljuti. Pogledajte sliku ovog članka, na njoj su samo najbolji :) Sinoć su ispali Nina Simić, Ilija Mihailović, Milan Bukilić i David Temelkov. Nina i Milan su bili oni sa najmanje glasova koju su automatski ispali, dok su se Ilija i David Borili u pesmama spasa.

 

 

Ilija se borio u pesmi spasa sa Antoniom koji mu je veliki prijatelj. Ovo nije bilo nikako lako ni njima, ni nama, a kamoli njihovoj mentorki Aleksandri Kovač koja je do sinoć imala sve svoje momke uz sebe, a sada ih je čak troje manje. Antonio se od mnogo emocija rasplakao, sve sa Tonkom i Acom koji su ga na ivici suza tešili. Ilija je ponosno rekao kada je saznao da je on taj koji ispada, kako mu je Antonio veliki prijatelj i kako ćemo imati problema ako se Antonio opet nađe u pesmi spasa! Bravo Ilija!

 

 

 

David se borio sa grupom Highway Trio,  i to je bilo vrlo napeto. Ovde su doduše odluku doneli članovi žirija, a njihova odluka na osnovu pesme spasa je bila da nas David napusti. Ovo nikome nije lako palo, David je izvrstan pevač, ali zato smo i sigurni da njegovo vreme tek dolazi. On je emocija! On je školovani pevač! I izvrstan je! :) Highway Trio ide dalje u veliku borbu!

 

 

Naravno, Nina i Milan...Super je što smo ih ovako formirali zajedno jer su oboje veliki borci! Zasigurno i najveći ove sezone. Nina se borila sa silnim bolestima i s obzirom na sve što je snašlo jako daleko dogurala. Milanu je ovo drugo prijavljivanje za X Factor, pa još na to je ispao u Kućama sudijama, zatim ga je vratio Samsung Wild Card, onda se borio u pesmama spasa i bio je fantastičan, ali eto sada je ipak ispao. Ali svi smo prepoznali tu emociju u njemu taj talenat, mnogi su ga hvalili uključujući i Sergeja Ćetkovića, tako da stvarno ne sumnjamo da i njegovo vreme dolazi. Svo četvoro su bili fenomenalni i želimo im sve najbolje!!!

 

 

Što se naših dragih finalista tiče ne zna se ko je bolji i zato će i sledeći live biti težak i pripremite maramice, Aca ne može da stigne svima da donese ;) U polufinale su prošli: Amel Ćurić, Bobi Mojsovski, Iva Ćurić, Magdalena Bogić, 9 Control, Adnan i Tarik, Antonio Krištofić i Highway Trio! Već smo jutros videli XFA selfie Farisa i Amela kojima se vidi olakšanje i sreća na licu! Tako i treba! Svaka čast svima prevalili ste daleki put! 

 

 

Gosti koji su nam uveličali live 6 i live 7 bili su - Petar Grašo, Vanna, Karolina Gočeva i Saša Kovačević. Uživali smo! :)

 

 

Ne zaboravite da ćete naše kandidate moći da gledate 17. juna na Ušću kada će nastupati na koncertu Robija Vilijamsa! To je svakako još jedna nagrada koju su svi osvojili! 

 

 

Sledeće nedelje čeka nas tema "Pesma s posvetom"! Biće zabavno, biće napeto i bližimo se kraju! Do tada družimo se ovde, na Twitteru, na Facebooku i na Instagramu! :) :*

Ostale vesti