19668
img1

Polufinalno veče ‘’X Faktora’’: Pesme sa posvetom i specijalni muzički gosti!

Najveće muzičko takmičenje u regionu ulazi u uzbudljivu završnicu. U nedelju od 21h pratimo polufinale nakon kojeg ćemo znati kojih šest superfinalista publika želi da vidi u Kombank Areni 21.juna!

 

 

Takmičari su za tematsko veče ‘’Pesme sa posvetom’’ izabrali zanimljive numere, a kome ih posvećuju, saznaćemo uskoro. Pored osam preostalih takmičara koji se bore za mesto u superfinalu, imaćemo prilike da vidimo nastupe čak četiri specijalna gosta! Jedan od njh je Lukijan Ivanović koji je prošle godine stigao do finala. Lukijanu je ‘’X faktor’’ bio odskočna daska za početak uspešne karijere, a publici će predstaviti novu pesmu.

 

 

“Radujem se što ću baš u X Factoru promovisati novu pesmu Hajde voli me.. pesma je moj lični pečat u autorskom radu, i ona ce i stilski najaviti pesme koje ce se naći na mom albumu.” – ističe prošlogodišnji finalista.

 

 

Videćemo i crnogorskog umetnika Slavka Kalezića koga pamtimo iz prošle sezone kao takmičara i voditelja. Svoj singl ‘’Feel the love’’ Slavko posvećuje Isidori Bjelici koja se po drugi put bori protiv kancera. Čeka nas i premijera singla Vlaha Arbulića, poznatog hrvatskog manekena koji gradi i muzičku karijeru.

 

 

Ekskluzivno u ‘’X faktoru’’ nastupa i Jacques Houdek koji će otpevati svoj hit ‘’Nov čovjek’ autora Aleksandre Milutinović. Ova hrvatska zvezda poznata po nadimku ‘’The Voice’’ nam je otkrila da prati šou i da se raduje nastupu:

‘’Čast mi je što me je produkcija pozvala da nastupim u polufinalu ovako velikog show-a, a pripremio sam i jedno simpatično iznenađenje tokom nastupa.Obradovalo me kad su Siniša Vidović i Antonio Krištofić odabrali upravo moje pjesme za svoje izvedbe, a lepo je bilo i od Ilije čuti da sam mu ja jedan od pevačkih uzora.Moji favoriti Danijela sa kojom sam I sarađivao i Ilija su ispali iz takmičenja, ali su ostali još neki sjajni talenti. Ovo je za njih odskočna daska i ja im želim da im muzika uvek bude primarni motiv za bavljenje ovim poslom.’

 

 

 

Autor fotografija Jacques Houdek: DAMJAN FIKET

Ostale vesti