6923

Polufinale: na korak od Super finala!

Kao što znate, sada u nedelju 21. juna u 21h nas čeka poslednji susret i ujedno proglašenje pobednika druge sezone X Factor Adria! Pobednik pored titule X Factora dobija i novčanu nagradu Komercijalne banke. U Kombank Areni vas čekaju razna iznenađenja, a između ostalog naš specijalni gost je James Arthur, pobednik britanskog X Factora, a sada svetska muzička zvezda. Tako da ko nije - odmah po svoju kartu, jer se ovakav spektakl ne propušta!

 

 

U nedelju je bilo zabavno i lepo do trenutka proglašenja pobednika, kada smo znali da nas čeka težak trenutak jer su svi fenomenalni. 

 

 

Imali smo četiri gosta koja su nam ulepšala veče. Lukijan Ivanović uz koga samo se opustili, uživali i zaljubili u njegovu novu pesmu. Jacques Houdek koji je svojim fantstičnim glasom zadrmao studio i uveselio nas svojim pozitivnim duhom. Slavko Kalezić koji je svoju novu pesmu posvetio Isidori Bjelici (veliki pozdrav i od nas za nju ovim putem) i ostavio mnoge bez teksta. I na kraju Vlaho Arbulić koji nam se prvi put predstavio kao muzičar i potpuno nas očarao!

 

 

Naši takmičari su bili fantastiči, o tome vam svedoči i video galerija. Amel u totalno rock fazonu, Bobi u nekom isto novom stilu koji nas je prilično razdrmao, Iva jedinstvena i nežna kao i uvek, Highway Trio smela ekipa koja je pevala EKV pesme, 9 Control koji je uprkos tehničkim problemima ostao dosledan i fantastičan...Antonio morski princ koji je bio fantastičan kao i uvek, nažalost je ispao sa najmanje glasova, ali je svakako uživao u ovom iskustvu, a mi uz njegov glas. Antonio drago nam je da smo te upoznali i jedva čekamo da te slušamo ponovo!

 

 

I naravno kako da ne spomenemo, najmanji broj glasova pored Antonia, imali su Magdalena i Adnan i Tarik koji su se našli u pesmi spasa. Ovo je bilo jako teško, jako tužno, bili su fantastični, ali smo morali od nekoga da se oprostimo i to su bili Adnan i Tarik. Suvišno je i reći da su ovi momci doneli nešto sasvim novo, da su nam prirasli k srcu, da ćemo još dugo slušati njihove covere i da ovo nije nikakav kraj već početak za njih. Momci puno sreće! A Magdalena ide u Super finale i bori se rame uz rame sa ostalih petoro finalista.

 

 

Sinoć su naši takmičari posetili Makedoniju, Skopje City Mall i kako saznajemo totalno je bilo luuuuudo (ovo čitate u Massimo/Amel stilu)! Za Makedoniju su sinoć pevali Antonio, Adnan i Tarik, David i Bobi! Atmosfera je bila fantastična!

 

 

Ne zaboravite da nas sutra čeka koncert Robija Vilijamsa na Ušću gde ćete videti i naše takmičare, i to razna neka lica, tako da ne propustite ovu priliku. Na kraju krajeva sa kartom ovog koncerta imate i popust za Super finale u Areni! A tamo se vidimo veoma uskoro! :*

 

Ostale vesti