12508
img1

Kako nam je bilo u Makedoniji? Savršeno!

Sigurno ste gledali snimke kako Beatles-e dočekuju fanovi kada izlaze iz kola i kako ih zajedno sa obezbeđenjem jedva doprate do cilja ka kom su se uputili? Suze, smeh, vrištanje, papiri i hemijske za autograme, slike, blicevi... U ovom slučaju naši Beatles-i su bili: David, Bobi, Adnan, Tarik i Antonio :) 

 

 

Ali bukvalno nam je tako bilo! Makedonija je bila oduševljena što oni dolaze, mi smo bili oduševljeni što dolazimo u Makedoniju, a naši takmičari su se prvi put susreli sa slavom i koncertom van X Factor studija. Doduše večeras će i na Robbie Williams-u doživeti jedno sasvim novo iskustvo. Veče je vodila Sneže koja je imala svoje fanove kao i naši takmičari, a sve se održavalo u City Mall-u u Skopju!

 

 

Momci su pevali, delili autograme, slikali se, dobijali plišane igračke, jednom rečju uživali! Makedonija ih je dočekala fantastično! Da je veče moglo duže da traje svi bi to želeli! 

 

 

Ako ne verujete kako nam je bilo, a bilo je luuuudoooo, pogledajte našu galeriju fotografija! P.S. Što se Makedonije tiče - obratite pažnju možda prepoznate i sebe na nekoj od slika ;) 

Ostale vesti