6259
img1

Gost superfinala X Faktora je i jedina dama iz žirija!

Nedelja (21. Jun) se bliži, a euforija pred superfinale u Kombank Areni sa direktnim prenosom od 21h raste. Za titulu najboljeg bore se: Magdalena Bogić, Iva Ćurić, Bobi Mojsovski, Amel Ćurić, ‘’9 Control’’ i ‘’Highway trio’’, ali pobednik može biti samo jedan! Ko ima X faktor, odlučiće publika, a pobedniku  sleduje i nagrada od 20.000 evra.

 

 

Pored nastupa superfinalista koji najavljuju sjajno veče, svetske muzičke zvezde Džejmsa Artura i popularne Jelene Rozge, žiri je pripremio nekoliko iznenađenja. Aleksandra Kovač, jedina dama u žiriju, koja je tokom celog takmičenja bila veoma posvećena mentorka, otkrila nam je da će u superfinalu izvesti numeru koju će posvetiti svojim kandidatima:

 

"Veliko mi je zadovoljstvo da na finalnoj i najuzbudljivijoj večeri nastupim pred celim regionom i to u postavci koju najviše volim - uz pratnju mog hora "Beogradski Glas". Otpevaću jednu od mojih balada pod nazivom "Da li nekad sanjaš san" koja nosi poruku ljubavi i mira. Ovu poruku smo moji momci - Bobi, Antonio, Milan, Ilija, David i ja slali kroz celo takmičenje i prijateljstvo i jedinstvo ovih talentovanih i pametnih mladih ljudi je pokazalo celom regionu da je pravi umetnik onaj koji je pre svega dobar čovek! Posvetiću pesmu upravo njima!"

 

Ostale vesti