14575
img1

Šta nam je sve rekao Džejms Artur kada je stigao u Beograd

Imate li neki savet za kandidate s obzirom da ste pobedili u britanskom ''X faktoru''?

Moj savet je da uživaju u potpunosti! ''X faktor'' je bio velika odskočna daska za moju karijeru, promenio je moj život i veoma sam zahvalan na tome. Ipak, sada počinje težak rad. Ako želiš da budeš uspešan, moraš konstantno da radiš. Ali kao što sam rekao, uživanje u celom iskustvu je najvažnije. Takmičari, želim vam sve najbolje i puno sreće večeras!

 

 

U kakvom Vam je sećanju ostao ''X faktor''?

Za ''X faktor'' me vežu sjajne uspomene i iskustvo. Upoznao sam mnogo zanimljivih ljudi i naučio zaista puno. Tada nisam očekivao pobedu. Iskreno, ja i nisam tipičan pobednik ovog formata, tako da zaista cenim svakoga ko je prihvatio i zavoleo ono što sam pokazao u ''X faktoru''.

 

 

Kakvi su Vam planovi za dalju karijeru?

Imam puno uzbudljivih planova koji će biti realizovani uskoro. Trenutno radim i pišem pesme za novi album i spremam nekoliko nastupa na festivalima po Evropi. Mene i moje fanove čeka sjajno leto!

 

 

Prvi put ste u Beogradu. Znate li neke zanimljive činjenice o Srbiji?

Veoma sam polaskan što sam pozvan da nastupim u superfinalu ''X factor Adria''. Čuo sam da su ove sezone takmičari sjajni i jedva čekam da vidim njihove nastupe. Prvi put sam u Srbiji, ali znam da je Beograd prelep grad tako da se nadam da ću imati prilike da ga bolje upoznam.

Ostale vesti