12787

Spektakularni kraj i pobeda Amela Ćurića!

Dragi naši, sinoć smo kao što znate završili drugu sezonu najvećeg regionalnog show-a X Factor Adria, sezona 2! Pobednik ove sezone je fantastični Amel Ćurić! Drugoplasirani je bio Bobi Mojsovski, koji je uz bronhitis pevao kao nikada do sada, ali glasovi su ipak prevagnuli da pobednik bude Amel. Svakako je sigurno da su se u finalnoj borbi borili najbolji glasovi regiona, i da se svi slažemo da ko god da je pobedio bili bismo zadovoljni. Ipak Amel je taj koji ima X Factor!

 

 

Samo veče je prošlo fantastično složićete se. James Arthur nam je otpevao čak dve pesme i oduševio Arenu, dok su ga preko interneta pratili njegovi mnogobrojni fanovi širom sveta. Veče je otvorio ni manje ni više naš član žirija, mentor - Željko Joksimović. On je predstavio svoju novu pesmu "Ranjena Zver" (ako je neko propustio, pravac You tube, sve vas čeka tamo). Prelepa Jelena Rozga nas je častila premijerom svoje nove pesme "Kraljica" i svojim nastupom nikog nije ostavila ravnodušnim. Glas koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, i koji je učinio da se naježimo je bio upravo glas naše jedine dame žirija Aleksandre Kovač! I na kraju duhoviti i nesvakidašnji duet dvojice umetnika i članova žirija - Tončija i Massima!

 

 

Što se naših dragih finalista tiče, imali smo tri kurga takmičenja. Svi su se pokazali fenomenalno, i mnogi su imali do sada najbolje nastupe. Na press konferenciji po ispadanju smo videli da su svi nasmejani i ok. A zašto ne bi bili kada su daleko dogurali? Njihove karijere su tek pred njima, ovo je, kao i Amelu, bila odskočna platforma za dalji napredak. Ovim putem pozdravljamo Magdalenu, 9 Control, Ivu, Highway Trio i Bobija. P.S. Bobi nadamo se da se lečiš i paziš!

 

 

Amel je drugi put pobednik u show-u ovog tipa, ali prvi put pobednik najvećeg regionalnog showa, i sad je krajnje vreme da se sretnemo na njegovom koncertu. On uvek ima osmeh na licu, sposoban je da peva različite žanrove, bilo da je domaće ili strano, skroman, druželjubiv i pozitivan. A evo i šta je rekao kada je saznao da je pobednik: "Ne znam kako da opišem sreću koju sad osećam! Ovo je dokaz da se sve može kad se hoće i da treba verovati u sebe. Presrećan sam! Odmah ću nastaviti sa radom, budući da imam iskustva, neću napraviti grešku kao prošlog puta kada sam pobedio na jednom lokalnom bosanskom takmičenju, dakle, neću mnogo čekati i neću dozvoliti da me pobeda ponese i pomeri sa zacrtanog puta! Nastavljam u istom ritmu i verujem da će publika celog regiona uživati u mojim pesmama! X Factor mi je zaista mnogo doneo, od Massima sam mnogo naučio, kao i od ostalih mentora, upoznao sam divne ljude, pa mogu slobodno reći da je ovo veče bilo jedno od najlepših večeri u mom životu! Prezadovoljan sam!"

 

 

 

U trenutku kada je proglašen pobednik čini se da je cela Kombank Arena eksplodirala, Amel je dobio novčanu nagradu od 20 000 evra od sponzora Komercijalne Banke, ali i izdanje za diskografsku kuću Menart, kao i nastup na Exit festivalu. Njemu su se sinoć na bini pridružili svi finalisti i zajedno su otpevali pobedničku numeru.

 

 

Naravno, moramo da čestitam i mentorima! Svima što su bili fantastični ove sezone, a Massimu što je izneo pobednika. Evo šta je Massimo rekao rekao tim povodom: "Amel je vrlo stabilna osoba koja tačno zna šta želi i nije imao nijedan loš nastup. Još od audicije mi je bilo jasno da će dogurati daleko. Bobi mora da radi na tome da pokaž da mu je prijatno na bini, iako je možda pevački superioran, dok je Amel na bini snalažljiv i pokazuje koliko uživa i mislim da je to presudilo."

 

 

Mi se još družimo po društvenim mrežama, uživajte u You Tube nastupima na našem oficijalnom kanalu, pa polako da krenemo u iščekivanje sledeće sezone. Do tada želimo sreću Amelu i svim finalistima, da uživaju i nadamo se da im je ovo bilo jedinstveno iskustvo. Znamo da nama  jeste ;)

 

Ostale vesti