2274
img1

Tamara Milanović: Presrećna sam zbog nastupa na Exit festivalu

Tamara Milanović, šarmantna brineta koja je osvojila publiku u prvoj sezoni najpopularnijeg pevačkog šou programa X Faktor, sinoć je nastupila na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru ovogodišnjeg EXIT festival

U sjajnoj festivalskoj atmosferi Tamara se mnogobrojnoj publici predstavila autorskom pesmom koju je, na glavnoj festivalskoj bini, izvela sa svojim bratom Duletom.

- Jako sam uzbuđena i srećna što sam zahvaljujući X Faktoru i organizatorima EXIT-a nastupila baš na glavnoj bini najboljeg evropskog festivala. Ostvarilo mi se ono o čemu sam oduvek maštala! Imala sam priliku da konačno otpevam svoju autorsku pesmu pred ogromnim brojem ljudi i to zajedno sa mojim rođenim bratom. Pesma se zove Bliss, na engleskom je jeziku i nastala je u jednom veoma emotivnom trenutku – kada nam je deda preminuo. Nastupili smo zajedno sa našim drugom Dukatom iz benda Stray Dogg i sjajno smo se proveli! Iako sam imala tremu uživala sam sinoć na bini i još sam pod utiskom. Drago mi je što se pesma dopala publici i unapred se radujem novim muzičkim izazovima – zadovoljno kaže superfinalistnja X Faktora.

Da podsetimo, Tamara je u superfinalu ovog popularnog televizijskog projekta osvojila drugo mesto, a nastup na EXIT festivalu bila je jedna od nagrada produkcije.

Ostale vesti