6113
img1

Lukijan Ivanović osvojio Oskar popularnosti!

I dok vredno priprema svoj drugi singl Lukijanu Ivanoviću, superfinalisti prve sezone popularnog pevačkog šou programa "X Factor Adria", sinoć je na Oskaru popularnosti u Banjaluci uručeno priznanje za pop otkriće godine!

 

Pošto je primio nagradu i otpevao svoju pesmui "Sve si meni" brojnoj publici ovaj šarmantni momak je naglasio: "Srećan sam i presrećan što sam uz brojne poznate pevače dobio ovu nagradu, a najviše što je prepuna dvorana Borik u Banjaluci pevala moju pesmu "Sve si meni". Kada publika prihvati i peva sa vama pesmu to je najbolji pokazatelj da je ono što radite dobro. Obećao sam pre godinu dana da ću svoju muziku pokloniti publici, ovo je dokaz da se uvek treba boriti i raditi ono u šta verujete. To je i ujedno moja poruka svim mladima koji se ove godine takmiče u "X Faktoru". Sledite svoje srce i budite uporni u ostvarenju svojih snova! Želim svima puno uspeha u novoj sezoni takmičenja!".

 

Da podsetimo, u novoj sezoni ovog popularnog tv formata očekuje nas veliki broj noviteta, budući da je šou konačno dobio pravi regionalni karakter kakav zaslužuje. „X Factor Adria“ će se uskoro emitovati u čak pet zemalja regiona: u Srbiji prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj (RTL), Bosni (RTRS I RTVF), Makedoniji (tv Sitel) i Crnoj Gori (Prva CG), a ove godine uživaćemo i u zanimljivim kandidatima, novim sudijama i voditeljima, kao I u novim pravilima u takmičarskim fazama projekta.

Ostale vesti